lifebg.net  ОвенЗа представителите на зодия Овен, краят на лятото ще бъде

...
lifebg.net  ОвенЗа представителите на зодия Овен, краят на лятото ще бъде
Коментари Харесай

Ето какво ще ти се случи през август

lifebg.net

 

 

Овен

За представителите на зодия Овен, краят на лятото ще бъде сложен. Ще би трябвало да завършите дилемите, стартирани преди няколко месеца и да решите проблемите с финансите.

Може да се наложи да си намерите работа на повърхностен работен ден или да работите изключително, с цел да съберете задоволително пари, до началото на новата образователна година за децата. През август, надали ще имате отмора.
 

Ще бъдете заети единствено с трудови каузи, решаването на фамилните въпроси ще остане на назад във времето. За необвързаните август е време, за леки увлечения и мимолетни романи. В края на месеца, ще бъдете в центъра на вниманието на всички. Най-вероятно това ще се дължи на смяна на имиджа, на който ще се решите непринудено.

Любов и семейство

Близките, непрекъснато ще изискват вашето внимание, което вие заради заетостта си на работа няма да може да им осигурите. От това в фамилията, са вероятни разногласия и недоразумения. Но ще бъдете толкоз натоварени, че няма да ви е до изясняване на връзките с членовете на фамилията. За да избегнете сходна обстановка, отправете фамилията на отмора, а сами останете в прелестна самотност. Всъщност точно самотата, ще ви помогне да се концентрирате по-добре върху това, което е най-важно през август – решаването на финансовите проблеми.

Кариера и финанси

Август е време, да строите и укрепите своя престиж измежду сътрудниците. Работете интензивно, не бъдете високомерни. Не се намесвайте в корпоративните злословия и интриги. Проявете възторг, при присъединяване в огромните планове на компанията. Такава позиция ще ви помогне бързо да постигнете това, към което се стремите – хвалба на началниците под формата на по-висока позиция или повишение на заплатата.

В средата на месеца, ще се окажете в епицентъра на световните събития, това ще ви помогне да подобрите доста финансовата обстановка. Най-накрая ще може да изплатите задълженията, да купите скъпа движимост, да извършите дарове на обичаните си хора. През август е по-добре, да се въздържате от нови бизнес инициативи. Края на лятото, е време за довеждане докрай на всички дългогодишни каузи и подготовка за бъдещите триумфи.

Здраве

През август здравето ви, няма да провокира никакви специфични проблеми и терзания. През този интервал си коства да откажете да опитите с външния тип вкъщи, пробвайте се да не употребявате нови марки козметика. Отрицателните мисли, могат да отслабят вашите психическа сили. Безпокойството постоянно води до прочувствено претоварване и предизвиква главоболие. За да се справите с неприятните мисли, насочете вниманието си към друго лице или обстановка, която не е обвързвана с произходящото.

 

 

Телец

През август представителите на зодия Телец, ще се оправят решително със обстановките в работата. Ако ви бъдат препоръчани спомагателни отговорности – ги приемете, ще са обещаващи. Въпреки това, неспособността да държите езика си зад зъбите може да ви изиграе неприятна услуга. Вашето прочувствено въодушевление и несъразмерна импулсивност в доказването на вашата справедливост, могат да доведат до спорове с сътрудници, началници и кавги с родственици.

Междувременно, ще желаете да извършите ремонт вкъщи. При промяна на тапетите или пребоядисване, се старайте да експериментирате: направете ярки акценти, подредете мебелите по нов метод, внесете в дизайна необикновени декоративни детайли. В персоналния живот очаквайте доста забавни събития и срещи. Много от новите запознанства, ще бъдат извънредно потребни.

Любов и семейство

Повечето от вас, ще желаят да основат безвредна и удобна среда вкъщи. Вие сте хора които, почитат и пазят фамилните полезности. Ако дълго сте отлагали сериозен диалог с колегата, в този момент може да решите всички остри въпроси. В общуването, би трябвало да се стараете да не изразявате прекомерно бурно възприятията си, защото вашите близки могат да решат че търсите спор. Понякога инцидентно изпусната дума, може да се промени доста. Неочакван комплимент или добра смешка, ще извърнат обстановката – пробвайте!

През този месец, би трябвало да се опитате да извършите всичко, с цел да могат вашите близки да получат единствено позитивни страсти от вашето наличие. Въпреки че по-принцип сте трезви и практични, пробвайте се да внесете сантиментална в атмосферата в срещите с обичания – вечеря на свещи, посещаване на забавни места, отдайте се на възприятията, без терзания.
Необвързаните, ще насочат вниманието си към човек, който от дълго време познават. Известно е, че другарството може да генерира огромна обич. Не изпускайте подобен късмет.

Кариера и финанси

През август е належащо да работите неуморно и извънредно фокусирано, без да пренебрегвате дреболиите. Ограничете страстите и не позволявайте да бъдете въвлечени в спор. Ако сте ядосани, евентуално ще загубите. Ако съумеете да запазите самообладание, сигурно ще постигнете това, което желаете. Винаги проверявайте, осъществената работа. Възможно е да откриете неточност и по този начин ще я поправите в точния момент. Сега доста ще зависи от вашето отношение и религия в фантазиите. Не се спирайте преди компликациите – и ще съумеете.

Въпреки че финансовото ви положение през август, няма да бъде прекомерно устойчиво, ще имате тласък да работите интензивно, както и задоволително сили, с цел да извършите най-трудните задания.
Научете се по какъв начин да спестявате, задоволително сте губили мъчно извоюваните пари за ненужни неща. Опитайте се да разпределите бюджета на фамилията до есента, с цел да имате непоклатимост в бъдеще с парите. Ако не мислите непрекъснато за облага, резултатът ще бъде позитивен.

Здраве

През август спазвайте диета и деликатно следете за проблеми със стомаха. В противоположен случай ви заплашват хранителни отравяния, кожни болести, запек, както и нарушавания в кръвоносната система. Прегледайте диетата си. Може би консумирате храни, които въздействат отрицателно на вашето тяло.

 

Близнаци

През август представителите на зодия Близнаци, ще бъдат привлечени от опцията за смяна – в кариерата, в персоналния живот и във всичко. Но не би трябвало в действителност на съществено, да приемате обещанията на този месец. Не за всички представители на знака са положителни фрапантните промени – слушайте гласа на разсъдъка, интуицията и препоръките на околните.

Месец август, ще ви донесе доста топли срещи с родственици и някогашни другари. Постоянно ще ви съпровожда, възприятието на еуфория и лека потиснатост. Седенето в компанията на околните, ще докара доста от вас до концепцията, за връщане на предходни взаимоотношения. Е, в случай че вземете такова решение, радвайте се! Възможно е подновяването на връзките с някогашен обичан, да окаже удобно въздействие върху финансовото ви положение в бъдеще.

Любов и семейство

Докато първата половина на август ще се развива умерено, втората – дава обещание неспокойна атмосфера в фамилията. Различни неприятности, проблеми, многочислени разноски, решение на битови задания – всичко това ще падне върху вас, а вие няма да сте подготвени за това. Възможно е да изпитате нервно напрежение, което да прерасне в срив и да си го изкарате на околните. Ако не желаете спорове в фамилията, научете се да се контролирате. В последна сметка всичко ще се успокои и в края на месеца фамилните връзки ще се подобрят.

Необвързаните, могат да ликуват! Съдбата им е приготвила една незабравима сантиментална среща. Може би това ще бъде временен, само че доста буен разказ, или интимна връзка, която ще прерасне в дълготраен съюз. Във всеки случай, няма да се отегчавате в персоналният живот. 

Кариера и финанси

Не изпускайте този удобен интервал, с цел да реализирате начинанията си. Не си губете времето в тривиални диалози и срещи. Посветете август на дълготрайното обмисляне. Действайте, в случай че сте твърдо уверени в правилността на решението си. Ако не може независимо да предприемете дейности в бизнеса, помолете способени хора за помощ – такива има доста във вашата среда.

Има смисъл да помислите, до какъв брой ефикасни са вашите способи. Възможно е да губите прекалено много сила напразно, заради което и резултатите от осъществената работа са по-ниски, в сравнение с бихте желали. Може би поемате прекалено много отговорности, а другите го одобряват за даденост и чувството за незадоволеност ви посещава все по-често. Намерете нови, по-ефективни технологии и ги изпробвайте. Използвайте времето си по-ефективно. 

Здраве

През август, следете за прочувствения си декор. Може да се нуждаете от леки успокоителни или седмична отмора надалеч от всички проблеми. Последният вид, апропо, ще стабилизира вашето душевно положение доста по-бързо.

 

Рак

През август представителите на зодия Рак, ги чака един съразмерен и прочувствено уравновесен месец. Ще желаете да потънете в персоналния си живот, който е станал толкоз комфортен и проспериращ. Текущите каузи, ще решавате по реда на възникването им. Препоръчително е през този интервал на работа, да избягвате да се включвате в злословия и интриги. Нека всичко върви по инерция. Живейте в естетика със себе си и по-малко мислете-какво другите мислят за вас.

В фамилията през множеството време, ще царуват любовта и взаимното съгласие. Ще бъде елементарно да държите финансите под надзор, заобикаляйки огромните разноски. Онези, които покажат старание и неизменност, могат да разчитат на бонус от своите шефове.

Любов и семейство

На необвързаните се предлага, по-активно да стартират да търсят своята втора половинка. Ще бъде допустимо да я откриете на публично място: в спектакъл, на концерт, в киното. Вероятни са доста инцидентни запознанства. Не забравяйте, че “посрещат по облеклата ”, затова не подценявайте, стилните облекла и козметични процедури, посетете салона за хубост.

Семейните ще прекарат месеца, без огромни спорове и различия. Разбира се, ще се появят дребни битови кавги, само че вие ловко ще се справите със обстановката и ще поемете цялата виновност върху себе си. Препоръчително е през този интервал, да деянията креативен метод в връзките си със брачна половинка. Организирайте сантиментална вечер или направете необикновен подарък. През август е добре да посетите възрастните си родственици, те от дълго време ви чакат. Покажете им откровена угриженост и внимание и ще станете за тях, най-хубавия и заслужен човек. А в случай че помогнете и вкъщи, може да се издигнете до ранга на “светец ”.

Кариера и финанси

Много от вас, ще се усещат изтощени от актуалната си работа. Ще желаете да промените работата си или даже да се преквалифицирате и започнете нова специалност. Но за в този момент е целесъобразно, да не го вършиме. По-добре проявете старание, покажете се в друга светлина, дано шефовете видят какъв брой дипломиран и ерудиран чиновник сте. Ще видите, че ще виждат. Може би в края на месеца, ще бъдете нараснали или увеличена заплатата.

През август няма да имате проблеми с парите, само че финансовото ви положение ще бъде нестабилно. В никакъв случай, не се занимавайте с финансови спекулации. Най-важното за вас през този интервал е, да спестите това, което имате. Тези, които имат личен бизнес, ще получат добра облага. Освен това на хоризонта, ще се появят перспективни вложители. Препоръчва се да хванете „ бика за рогата “ и да закрепите плануваното съдействие на хартия.

Здраве

Прекарайте края на лятото здравословно – освободете тялото си от насъбраните отрови и токсини. Започнете подобаваща диета, учредена на плодове и зеленчуци. Напълно отхвърлете, тестени, сладки и мазни артикули. Ако не го извършите, хроничните ви болести на стомашно-чревния тракт ще се влошат.

Лъв

За представителите на зодия Лъв последният месец на лятото, ще стане най-продуктивния от второто полугодие на годината. Много приятни, значими срещи и запознанства чакат представителите на огнения знак. В работен проект не се чакат изключителни обстановки. Всичко, което би трябвало да извършите, е да вършите работата си съзнателно и да не влизате в спорове с сътрудници.

В персоналния живот е целесъобразно, да извършите разбор на държанието си. Престанете да бъдете егоистични и високомерни, защото това в допълнение може да утежни фамилните връзки. В края на месеца, ще желаете да измененията изцяло имиджа си. Между другото, тези промени ще са ви от изгода.

Любов и семейство

През август, най-сетне, всички работни каузи ще бъдат решени и ще може да се отпуснете изцяло. Ако е допустимо, опаковайте куфарите и отидете на море. В противоположен случай, почивайте вкъщи. С изненада ще откриете, че децата ви са пораснали и могат да ви оставят на мира. Партньорът в живота, също ще спре да ви тормози за дреболии. Наспете се добре, срещнете се с другари, отидете на лов на риба, заведете децата в увеселителен парк и около тях, се почувствайте като дете.

Необвързаните, ще имат късмет да срещнат втората си половинка, единствено в случай че не помнят за глупавите условности и престанат да крият възприятията си. Действайте, както ви диктува сърцето, не се опасявайте че изглеждате смешни. Този месец може да срещнете забавен човек и да се влюбите от пръв взор. Не се съпротивлявайте на това, което се случва, не възпирайте възходящите страсти.

Кариера и финанси

На работа, се старайте да пазите неутралитет, август не е подобаващ миг да защитавате вашите правила. Вършете единствено своята работа и не се хвърляйте да помагате на сътрудниците. Има възможност вашите начинания, да ви създадат неприятна услуга и да объркат нечия работа. По деловите въпроси, бъдете деликатни. Август не е време за рискови планове и съдействие с ненадеждни сътрудници. Бъдете бдителни във всичко, в противоположен случай ще пострадате.

По отношение на финансите, се предлага да започнете да спестявате. Пестете за в действителност значими и нужни разноски – възнаграждение образованието на деца или закупуване на скъпи медикаменти за лекуване на непосредствен. Опитайте се да не влизате в задължения, заобикаляйте отдалеко кредитните институции, в противоположен случай ще получите още един проблем. Спекулациите, също би трябвало да бъдат забравени. Сега всички вложения от ваша страна, ще бъдат стопански неизгодни и ще загубите доста пари.

Здраве

Със здравето, всичко ще бъде наред. Вие ще водите здравословен метод на живот. Някои рискове, могат да зародят в случай че имате домакински любим. Интензивните тренировки във фитнеса, ще ви оказват помощ да забравите проблемите. Изберете групови спортове, с цел да не оставате сами с мислите си. Напрягането на тялото, ще помогне за подсилване на здравето и повишение на имунитета.

В прочувствен проект, всичко ще бъде умерено. Няма да изпитвате терзания, тъй че депресията е малко евентуално да ви застигне. 

Дева

За доста от представителите на зодия Дева, август ще бъде малко безреден месец. На някой от вас ще се наложи да се “борите ” по време на работа, други ще пазят позицията си в фамилията. Трети ненадейно ще се отдадат на религията, до момента в който четвърти, ще желаят да опитат всичко в живота и ще похарчат целия фамилен бюджет.

Семейните, би трябвало да прекарват повече време със фамилиите си. В общуването с обичаните хора ще намерите успокоение и ще забравите за проблемите. В живота на необвързаните представители на знака, е допустимо да настъпят световни промени: най-сетне ще срещнете сродната си душа и ще създадете крепки и постоянни връзки.

Любов и семейство

В персоналният живот, няма да имате особени проблеми. Необходимо е единствено да помните, че с изключение на огромните усеща и мощните пристрастености е нужна и способността да поддържате връзка с колегата.
При някой от вас има риск взаимоотношенията в фамилията да се разстроят, поради недомислени разноски на вашият сътрудник. Всичко, което сте спестявали толкоз дълго, ще бъде изхарчено за изцяло ненужни неща, съгласно вас. Възможни са обвинявания, обиди, изказвания по адрес на брачна половинка, за които по-късно ще съжалявате.

Взаимоотношенията с децата, също могат да станат проблематични. Те ненадейно ще престанат да ви се подчиняват и триумфа им в учебно заведение ще падне. По-старите родственици, също ще прибавят масло в огъня и внезапно ще стартират да ви упрекват за всичко. Най-доброто, което може да извършите в този момент, е да не се пробвате да водите градивни диалози с околните. Дайте време на себе си и другите членове на фамилията да се охладят, чак по-късно се пробвайте да уредите всичко. Не бъдете тъжни, с течение на времето връзките ще се подобрят.

Кариера и финанси

Ще би трябвало много да се потрудите, с цел да съхраните своя престиж измежду сътрудниците. Вие непрестанно ще потвърждавате професионализма си пред всички. Конкурентите компактно ще ви следват, тъй че би трябвало да натрупате мощ и сила, с цел да излезете от надпреварата за място под слънцето, победител.

На главата ви могат да се струпат, финансови компликации. Парите пагубно няма да ви стигат и ще би трябвало да търсите спомагателни източници на приходи. В този сложен миг, се въздържайте от огромни покупки, в противоположен случай ще ви е гняв на вас самите за това. Препоръчително е, да преразгледате разноските си. Най-вероятно в разходната част, има най-малко един детайл, който може да зачеркнете.

Здраве

През август, с цел да се чувствате здрави и енергични, би трябвало да развиете своите духовни чакри. Вслушайте се в себе си и своята вътрешен глас. Анализирайте всичко, което се случва с вас. Скоро ще разберете, че природата ви е надарила с екстрасензорни качества. Не се опасявайте от това, което се случва с вас. Може би ще сънувате оракулски сънища, ще се появят специфични знаци на всички места, което ще ви помогне да вземете верните решения.

 

Везни

През август представителите на зодия Везни, ще би трябвало да поправят отношението си към обкръжаващата ги среда. Време е да се измененията духовно и морално. Промените ще ви се отдават елементарно, ще се освободите от ненужните отрицателни страсти, ще може да въведете ред в мислите си и да поправите връзките с околните. През последният месец на лятото, ви чакат нови запознанства, които ще имат положително влияние върху вашата работа.

Дълго време, ще се борите със своите дефекти, само че в края на август процесът завършва. Започва нов стадий в живота ви, с доста по-големи благоприятни условия и задължения. Предстои ви да започнете доста неща от нулата, изключително в специалността, само че не би трябвало да се страхувате – всички промени са за положително. Опитайте се да посветите време на дома и семейство, може коренно да измененията ситуацията, да освежите интериора.

Любов и семейство

Преразгледайте възгледите си за живота, отхвърлете безконечното неодобрение от събитията. Покажете повече самообладание и въздържаност, в диалозите с колегата и децата. Ако сте толкоз упорити както постоянно, не чакайте положително отношение към вас. Неразбирането на обичания човек, може да докара до пагубни последствия. Възможно е в края на лятото, някой от вас да се разведат.

За необвързаните представители на знака, не се обрисува нищо ново. Въпреки това, не би трябвало да роптаете срещу ориста. Погледнете на това от друга позиция: може би по този метод, ще бъдете предпазени от мъчителна връзка и разочарования. В средата на месеца, се чакат пътувания по бизнес каузи. При едно от тях е допустимо да срещнете остарял другар, който ще ви помогне в решаването на доста персонални и професионални проблеми.

Кариера и финанси

Август е месец, за професионално развиване. Самите вие към този момент разбирате, че стоите на едно и също място и желаете смяна. Е, това е рационално предпочитание, което единствено вие може да извършите. Покажете на вашите началници целия си професионализъм. Време е да се откроите от тълпата чиновници. Ако вярно извършите всичко, евентуално до края на месеца вашата работна позиция ще се промени. Когато обмисляте измененията, не би трябвало да бързате. Оставете си задоволително време, да помислите и да вземате решения. Опитайте се да извършите верния избор. В последна сметка, в случай че започнете нова специалност, няма да има връщане обратно.

Потърсете позитивните моменти във всяка обстановка. Опитът, какъвто и да е, ще ви приближи до по-добро схващане на себе си. В края на месеца може да разговаряте с ръководителите си за повишение на заплатата, както и за опцията за кариерно развиване. Опишете достолепията си и кажете тъкмо какво желаете да вършиме в бъдеще. Вашият началник, евентуално няма да ви даде позитивен отговор незабавно, само че той сигурно ще обмисли това. Финансовата обстановка през август, ще е много удобна. През този интервал, ще имате шанс. Освен това, ще може да се възползвате от опеката на мощни другари.

Здраве

Здравето няма да ви подведе. Биологичният ви часовник, ще работи без повреди. През август ще имате време за пълноценна отмора. В свободното си време, тренирайте във фитнес залата, ходете повече пешком, отидете на масаж. Комбинирайте спокойните спортове с дейни. Така тялото ви, ще бъде в добра форма за дълго време.

Скорпион

Представителите на зодия Скорпион, ги чака един сполучлив месец във всяко отношение. Финансовите проблеми, ще отшумят В фамилията, ще царува тишина и успокоение. Препоръчително е през този месец да се доверите на интуицията си и да не вземате бързи решения. Слушайте сърцето си и подценявайте препоръките на приятелите, в този интервал те ще бъдат безполезни.

В края на лятото, би трябвало да покажете неутралитет в връзките с другите. От това по какъв начин се държите в обществото, ще зависи вашият триумф. През август вашите близки, може да стартират да се нервират от вашето безгрижното и мързеливо положение, помислете по какъв начин може да ги забавлявате и развличате. Всичко ще е от изгода – от пикник до кино. Бъдете смели, проблемите в общуването с другите завършват. Скоро взаимната обич, най-сетне ще цари в дома ви.

Любов и семейство

В забързаното всекидневие, пробвайте се да намерите време за фамилията си, в противоположен случай кавгите са неизбежни. Подредете своите каузи по подобен метод, че да прекарвате повече време с околните си. Възможно е даже да съумеете, да измолите няколко дни отпуск от шефа и с цялото семейство да отидете на море. Направете този подарък на фамилията си и те ще ви бъдат признателни, доста дълго време.

Необвързаните след 20 август, може да разчитат на забавно запознанство с представител на противоположния пол. Може би връзката няма да прерасне в любовен разказ, само че ще останете един за различен близки другари. В последният месец на лятото, отделете внимание и на вашите другари. Отидете на ресторант дружно или се съберете вкъщи. Не е изключено от тях да научите доста нова информация, която ще ви помогне в реализирането на вашите житейски проекти.

Кариера и финанси

На работа ви чакат много задания, който са се натрупали през последните няколко месеца. Така че е време да се справите с тях. Между другото, елементарно ще съумеете. Веднага откакто приключите всички предходни планове, ще се потопите в нови. Вземането на решения ще бъде елементарно за вас. Ще имате шанс, вашият бизнес ще се развива единствено нагоре, ще намерите нови и надеждни сътрудници. През втората половина на месеца, ще имате значими диалози с авторитетни хора. Подготвяйки се за такова комплицирано събитие, приемете, че те могат да ви оказват помощ по доста въпроси, по тази причина не бъдете горди и се пробвайте да сте сдържани. Вашата бъдеща кариера, ще зависи от това по какъв начин се представяте пред хората.

През август ще би трябвало да похарчите доста пари за потребностите на фамилията. Да подготвите децата за учебно заведение, да закупите нов дрешник за половинката, да извършите ремонта в банята – всичко това доста ще удари по джоба ви. За сметка на това всички членове на фамилията, ще бъдат щастливи. А вие не съжалявайте за изразходваните пари – скоро ви чака облага.

Здраве

Въпреки че през август ще се чувствате добре, коства си да помните, че вашето здраве не е желязно. Ако работите денонощно, нервният срив е неминуем. Пренапрежението ще докара до мигренозни пристъпи, талази на нервност. В помощ на създалата се обстановка ще бъдат антидепресантите и пълноценната отмора.

Стрелец

За представителите на зодия Стрелец, август ще бъде мъчно и спорно време. Всичко ще ви се отдава мъчно. Възможни са фамилни кавги. За прогрес в кариерата и дума не може да става. През август е по-добре да не инвестирате парите си в ненадеждни планове – рискувате да загубите всичко, което сте придобили. Опитайте се да прекарате остатъка от лятото със фамилията си, въздържайте се от дълги пътувания. Възможни са форсмажорни условия, загуба или комплициране с документите.

Ще завоюват единствено тези, които съумеят вярно да реагират на изменящите се правила на играта и да се откажат от познатото и комфортното. Движете се в вярната посока, даже и с дребни стъпки, само че единствено напред и напред. Опитайте се да не пропуснете шанса, който ориста ще ви даде в края на този месец.

Любов и семейство

Семейните, ще позволяват проблемите с по-младите членове на фамилията. Децата няма да ви схващат и да ви се подчиняват и ще ви бъде мъчно да намерите общ език с тях. Тази обстановка ще ви извади от равновесие и следствието ще бъде огромен скандал. Тъй като вие сте възрастни, пробвайте се да изгладите ъглите и връзките с упоритите деца.

В средата на месеца другари, които не сте виждали дълго време, ще се появят на прага на вратата ви. Това събитие ще повдигне вашето въодушевление и ще ви зареди с оптимизъм за в бъдещето. Необвързаните, ще си слагат за цел, най-сетне, да намерят сътрудник в живота. Между другото, няма да се постанова да търсите дълго време, защото ориста ще бъде на ваша страна и ще ви подари съдбоносна среща доникъде на месеца.

Кариера и финанси

Август не е най-хубавото време за ново начало. Не се захващайте с такива неща, от които нищо не разбирате – ще се неуспехите. Този месец даже видимо лесни задания, ще решавате доста мъчно. Препоръчително е да залегнете на дъното и да не изпъквате, до момента в който не настане удобен интервал.

По отношение на финансовата сфера, не се плануват никакви промени към по-добро и по тази причина „ затегнете колана по-здраво ” и се задоволявайте с това, което имате. Спестяванията, ще са вашият най-хубав асистент този месец. Да икономисвате е единственият метод, да стигнете до идната заплата без задължения.

Здраве

Опитайте се да бъдете по-малко нервни, през този месец. Вашата нервна система е толкоз разтърсена, че не сте надалеч от депресията. Йога, релаксиращ масаж и слушане на класическа музика, ще ви оказват помощ за душевното успокоение. Когато си почивате, старайте се да изхвърляте всички отрицателни мисли от главата си.

 

Козирог

За представителите на зодия Козирог, най-сетне, идва дълго чаканата почивка, която по този начин дълго чакахте! По-бързо си резервирайте отмора на морето, в планината или в непроходимата джунгла. Вашата душа изисква нови прекарвания – тъй че не я лишавайте от това. В фамилията са вероятни дребни проблеми, които елементарно ще решите. Финансовата сфера, ще бъде в устойчиво положение. Като цяло, последният месец на лятото ще се развива за вас безпрепятствено и позитивно.

Не би трябвало да се тревожите, за застоя в делата на работа през август. Признайте: просто се нуждаете от пауза. Подсъзнателно желаете отмора. Може умерено да се предадете на това положение. Този месец ненадейно ще ви даде, доста нови забавни запознанства и ще накара сърцето ви да бие по-бързо.

Любов и семейство

Необвързаните е време да се замислят, за какво не се развиват връзките с противоположния пол. Самоанализът ще докара до верните изводи – вие сте прекомерно кардинални в връзките с колегата. Препоръчително е да не изграждате избрани правила за държание, тъй като обичания човек не е птица в клетка, той се нуждае от независимост на деяние. Типичните Козирози, въпреки всичко ще съумеят да основат дългогодишен разказ. Какво ще излее от него, единствено времето и държанието ви ще покаже.

Семейните, от дълго време са определили своите цели в живота и са се научили да вършат взаимни отстъпки с обичаните си. От това в фамилията, царува мир и успокоение. Връзката е мощна, а децата послушни и в този момент е време да се отпуснете. И до момента в който фамилните ще провеждат действия за свободното време на околните, необвързаните ги чака пътешестване, цялостно с романтика.

Кариера и финанси

На работа, вие сте уважавани чиновници. Колегите се поучават с вас, шефовете – глезят с награди. Кариерата ви върви нагоре. Но всички тези позитивни промени, се случват с директното ви присъединяване. Работите до изнемога, само че това даже ви харесва. Чувствате, че може да извършите всичко, стига да желаете. Ако решите да измененията работата или специалността си, тогава краят на август е точното време. Не се опасявайте от смяната – тя ще бъде единствено за по-добро.

Финансовото ви състояние в края на месеца, ще се стабилизира. Ще дойдат спомагателни облаги. Може би някой отдалечен родственик ще ви препише завещание или ще получите огромна сума. Разпоредете се с тези пари благоразумно.

Здраве

През август, здравето ви, няма да бъде в най-хубавото си положение. Възможни са проблеми със стомашно-чревния тракт. Най-вероятно това ще се дължи на неправилна диета. Опитайте се да преминете най-малко за известно време, на лека храна или разделно хранене. Яжте дребни порции на всеки 2-3 часа.

 

Водолей

Представителите на зодия Водолей ги чака неподходящ месец. Ще би трябвало да решавате проблеми на работното място, в фамилията и с финансите. Кръгът на неприятните събития ще ви погълне. До края на месеца, ще бъдете изцяло изчерпани. В този интервал, може да решите да измененията имиджа си, както и да обогатите вътрешния си свят. Ще имате предпочитание да се занимавате с изкуство. Много от вас, през август ще срещнат сродната си душа, с която ще прекарат остатъка от живота си.

През август, някой от вас ще са толкоз нетърпеливи за смяна и нови чувства, че обичаните хора могат да страдат от това. Повярвайте, роднините ви не са отговорни за нищо. Не бъдете внезапни и не бързайте. Взимайте поради мнението и ползите на другите. При вземането на решения, се ръководете от здравия си разсъдък.

Любов и семейство

Изведнъж вълна от мемоари за минали връзки, ще ви завладее. Ще бъдете в меланхолично въодушевление в продължение на целият месец. На някой даже ще им хрумне лудата концепция, да върнат минали връзки. Но съвета е да не вършиме това. По-добре, работете над проблемите, тъй че идващия път, да не вършиме сходни неточности. Много от вас, ще се осмелят да създадат на втората си половинка предложение. Това за вас, ще е обезверена стъпка, която ще е еквивалентна на подвиг.

Семейните, ще изпитват компликации с колегата. Ще се сблъскате с недоразумения, прояви на ревнивост, неодобрение от страна на обичания. Всъщност не трябва да се изненадвате, тъй като обвиняванията му няма да бъдат неоснователни. Напоследък сте прекомерно отпуснати в връзките и си позволявате доста. Вашият сателит на живота, е по-скоро изтощен от вашите промени в настроението и чести срещи с другари. Ако не спрете, може да загубите обичания човек.

Кариера и финанси

През първата половина на месеца, ще може да изберете вярната бизнес тактика, която ще докара до определяне на връзки с бизнес сътрудници, с които нещата не са вървели отдавна. Шефът ненадейно може да ви изпрати, в продължителна командировка. Но не се разстройвайте – пътуването ще разреши да поддържате връзка с авторитетен човек, който може да направи доста за вашата кариера.

Покажете на другите единствено най-хубавите си страна. Резки забележки, злословия и надменност – сходна тактичност на държание измежду сътрудниците, ще ви докара до уволняване. През август, ще би трябвало да похарчите доста за потребностите на фамилията. Може би далечни родственици, ще ви помолят за заем и няма да можа да им откажете. Не се тормозете за изразходваните средства, скоро парите ще се върнат под формата на тримесечен
бонус.

Здраве

През август, може да ви обхване хронична отмалялост. Нервното напрежение, ще засегне цялото тяло. Направете цялостен обзор, допустимо е да имате проблеми със сърцето. С вярното лекуване, както и отменяне на всички неприятни привички, бързо ще се възстановите.

 

Риби

През август представителите на зодия Риби, ще се раздават на всички фронтове. Съседите ще се нуждаят от вашите препоръки, приятелите от помощ, роднините от заем. С вашата природа, ще бъдете щастливи да сте потребни. Последните дни на лятото, ще са положителни за вас. В фамилията и на работното място, ще бъде умерено. Финансовата обстановка, ще бъде относително постоянна. Междувременно, в края на месеца може да се сблъскате с някои здравословни проблеми.

Ако през август имате опция нищо да не вършиме, го направете. В противоположен случай, всичко ще развалите. Пъзелът на живота се развива сполучливо и без ваше присъединяване. Спестявайки сили, през есента ще може да извършите скок в кариерата. Човекът, на който би трябвало да обърнете внимание, сте самите вие. В това ще ви оказват помощ околните и даже сътрудниците. Поглезете се, обстановката разрешава.

Любов и семейство

През целият август, ще изяснявате връзките си с вашият сътрудник. Може би сте дали мотив за ревнивост? Постепенно дребните кавги, ще прераснат в огромни и на практика нерешими спорове. Някои от вас няма да могат да защитят своята позиция и това ще докара до спиране на връзките. В допълнение, по възрастните непрекъснато ще се карат с по-младото потомство. В някои моменти даже може да загубите хладнокръвие и да се развикате на децата си. Впоследствие, ще се срамувате доста от държанието си. С течение на времето децата ще ви простят и ще може да се помирите.

Рибите, които към момента не са познали„ насладите ” от фамилния живот, ще могат да се приближат към тази стъпка. Ще решите да прекъснете безкрайните неангажиращи връзки и да обърнете внимание на човек, който от дълго време е влюбен във вас. Вие се влюбвате не във външния тип, а в положителното отношение към вас. Такъв ще бъде и този случай. 

Кариера и финанси

Типичните представители на зодия Риби, ги чака покачване при започване на месеца. Лесно ще се справите със дилемите и ще намерите верните решения. През този интервал се предлага да завършите всички стартирани преди този момент бизнес каузи и едвам по-късно да се захванете с осъществяването на новите планове.

В края на месеца, вашите старания ще бъдат високо оценени от шеф

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР